• Servis displeja

  • Servis elektronike

  • Servis elektromotoraSERVIS ELEKTRONIKE SPARK International

 

Samo za one kojima nije hitno i "za juče".

Radimo temeljno i polako. Kome se žuri, mi smo pogrešna adresa.

 

Servis elektronike SPARK International d.o.o. usko je opredeljen za servis i popravku isključivo traka za trčanje. Prioritet je stavljen na trake za kućnu upotrebu.

SPARK International servis je opremljen svim potrebnim alatima i opremom:

  • Ispitni sto sa osciloskopom i drugim mernim instrumentima
  • Lemilice (standardne, duvaljke, sisaljke)
  • Ručni alat.

Većina sprava je sklop elektronike i mehanike. Kako klijent ne bi lutao i tražio specifične servise za određenu vrstu problema, servis elektronike SPARK International radi servis i popravku i mehaničkih delova.

Pored popravke elektronike i mehanike, radi se i popravka  i servis svih tipova elektromotora.

NAPOMENA

NE POPRAVLJAMO TRAKE ZA TRČANJE KOJE SU NAMENJENE ZA KUĆNU UPOTREBU, A KOJE SE KORISTE U KOMERCIJALNE SVRHE (TERETANE, FITNESS KLUBOVI)

Osoblje servisa elektronike SPARK International

  1. Saša Marković, elektronika i mehanika, zastupnik
  2. Siniša Žigić, elektrotehničar za elektroniku i automatiku

PROCES SERVISA ELEKTRONIKE

POZOVITE SPARK SERVIS

U slučaju kvara na opremi pozovite SPARK servis

Tel: 066 844 92 98

DIJAGNOSTIKA

Stručna ekipa može izaći na teren radi dijagnostike kvara i dogovora o servisu. Na teren izlazimo isključivo za trake za trčanje. Sa klijentom dogovaramo i usklađujemo vreme dolaska. Poštujemo svoje ali i vreme klijenta. Iz tog razloga dogovoreno vreme se maksimalno poštuje.

SERVIS I GARANCIJA

Servis elektronike se radi isključivio u našim prostorijama, a popravljeni delovi donose i ugrađuju. Garancija zavisi od vrste kvara. Standardna garancija nakon izvršene servisne intervencije iznosi 6 (šest) meseci.

PROCEDURA RADA

Radi sigurnije popravke, kao i testa opreme nakon servisa, najbolje je da se sprava donese u servis i da se tu detaljno sve ispita.

Međutim, zbog činjenice da su trake za trčanje velikih dimenzija i da su jako teške, mi smo aktivirali mobilnu ekipu koja ide na teren, pregleda spravu i nakon izvršene detekcije kvara predlaže vlasniku način na koji će se kvar otkloniti.

Mala je mogućnost da se servis elektronike reši na licu mesta. Zato se sa sprave skidaju neispravni delovi (elektro motor, elektronika, displej), nose se u servis i nakon popravke se vraćaju i ponovo montiraju na traku za trčanje.

Kada se ide na teren u Beogradu, dolazak na adresu i detekcija kvara naplaćuju se 2.500 dinara. Ukoliko se vlasnik sprave odluči na popravku trake, po uslovima koje je serviser rekao, navedeni iznos ulazi u cenu popravke i plaćanje se vrši nakon uspešno izvršene intervencije

Kada se na teren po pozivu za servis trake za trčanje ide van Beograda, sa vlasnikom trake za trčanje dogovaraju se uslovi dolaska. To podrazumeva plaćanje putnih troškova, kao i vremena provedenog na putu i ka lokaciji gde se vrši detekcija kvara na traci. Obračun vremena i troškova prevoza vrši se po formuli: 40% cena goriva (litar bezolovnog benzina) X pređena kilometraža.

REFERENCE

  

        

LOKACIJA SERVISA ELEKTRONIKE SPARK

Pavla Popovića 20, Beograd